Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Goed gevoel voor humor!

Voor ons was Paul de troubleshooter, die de chaos veroorzaakt door Karwei ging oplossen. Na grote problemen was het een verademing om met Paul samen te werken. Hij denkt in oplossingen, reageert snel, is gezellig en perfectionistisch als het om zijn werk gaat. Hij werkt liever een uurtje langer door (voor hetzelfde bedrag!), dan dat hij het werk niet nauwkeurig afmaakt. Bonus: hij heeft gefigureerd in New Kids Turbo en heeft een goed gevoel voor humor.

Fleur Nitzsche

Eerlijke vakman

Paul is een echte vakman, die kijkt, luistert, repareert, stelt, probeert en adviseert! Op een vakkundige en eerlijke manier, meedenkend met de klant! Hij is er snel en binnen korte termijn lost hij het probleem op!
Kortom een echte vakman in herstellen en repareren van garagedeuren!
Hij rekent een eerlijke prijs en komt zijn afspraken meer dan waar! Ook zijn uitleg is voor een leek goed te volgen en te begrijpen! Absolute aanrader bij problemen dus!

Marcel Bene

Garagedeur

Super blij met onze garage deur!! Snelle levering en ruim op tijd een dag en tijd voor plaatsing doorgegeven! Goede prijs en een super stille moter. Wij zijn meer dan tevreden! Heeft ook goed met ons meegedacht over de verdere afwerking. 

Suzanne Leemans

Goed bedrijf

Netjes en snel gewerkt!

Femke