Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Spoedgeval

Om 09:00 uur een berichtje gestuurd, om
10:00 uur terug gebeld en om
12:00 uur aanwezig om het rolluik wat de achterdeur blokkeerde te repareren.

Keurig alles uitgelegd, keurig op tijd en klantvriendelijk. Voor onderhoud-/reparatie of nieuwe klussen ga ik zeker Dhr de Wouw bellen.

Jorrit Boellen

Super geholpen! Het bedrijf helpt vragen oplossen gedurende het aankoopproces. Wij kwamen bij van der Wouw uit via een omweg, zodat we graag een review schrijven om anderen te helpen de weg te vinden naar een goede zonwering en montageservice. Na her en der opvragen van informatie over rolluiken (ook i.c.m. met kantelbare lamellen) en screens ging onze keuze richting ritsscreens voor de twee achterramen op de verdieping, omdat het voldoende licht blijft binnen en de rits aan de zijkant van het doek zorgt dat de screen niet zo klappert bij wat wind. Dit soort screens wordt alleen geleverd i.c.m. motor en elektrische bediening, zodat hierbij een vraag rees of eigenlijk een wens: Hoe kunnen we (laten) aansluiten zonder boorwerk naar binnen?

Naast benodigde elektriciteit op beide punten verschilt de vraagprijs van een ritsscreen voor een smal of breed raam ook weinig door alle gebruikte techniek en dat werd bij ons een tweede punt van aandacht. Op Marktplaats zagen we juist één jong gebruikt screen (altijd droog gestaan;) op een balkon die qua breedtemaat in zijn geheel precies over onze twee ramen zou passen. Het screen zou bij ons dan ‘op de dag’ gemonteerd moeten, maar de kastmaat van de screen was niet storend groot en slechts een decimeter in het vierkant. Met dit idee deden we daarom navraag voor een nieuw screen over de gehele breedte.

De gevraagde bedrijven leverden qua merk/kwaliteit/stevigheid echter nieuw tot ca. 440 cm of ze maakten er een aparte aanvraag van buiten de gangbare maten. Niet aantrekkelijker dan twee losse schermen en mogelijk zou er een extra naad in het doek komen. Dus zochten we verder naar een universeel montagebedrijf, zodat we het aangeboden scherm over konden nemen. Een andere optie was een dealer zoeken van een gelijk(waardig) merk en weer aanvragen.

Via google kwam ik bij van der Wouw Montage terecht. Ik vroeg Paul naar hun mogelijkheden. Hij vroeg even foto’s te sturen van het tweedehands zonnescherm via de app. Een goede monteur heeft genoeg te doen in deze tijd, maar dezelfde week gaf hij technische feedback en een prijsopgave. Op aanvraag kwam er ook een scherpe prijs voor een vergelijkbaar product in dezelfde breedte, een nieuwe Ritzscreen Verano, het merk waar hij met Wouw Zonwering dealer van is. Zo konden we onze grens bepalen bij ons bod voor tweedehands of nieuw.

Bij Paul was het gehele proces geen probleem, terwijl het ons verbaasde dat de merkdealer welke het nog geen twee jaar oude scherm had gemonteerd in de communicatie “echt geen mogelijkheid zag” te demonteren (wat ook de kopers van destijds probeerden), laat staan bij ons te monteren. Niet aardig, zeker niet als je gewoon vraagt naar een prijsopgave voor het ‘eigen’ merk en het product (nog in garantietijd) niet kunt of durft omhangen. Paul heeft wel die instelling; aardige kerel en doet álle merken.

Kortom, aanrader! Samen met zijn monteur heeft van der Wouw het scherm netjes gemonteerd en de stroomkabel door één van de geleiders strak aangelegd naar de buitenlamp. De boel afgesteld en even uitgelegd, een vakman met topservice! En tevreden klanten, want ook voor (toekomstig) onderhoud hebben we nu een goed adres...

Cock van Etten

Wat ben ik blij met die prachtige elektrische garage deur. En alles netjes afgetimmerd. De oude garage muur eruit gesloopt, en netjes afgevoerd en opgeruimd. Alles keurig volgens gemaakte afspraken, en op tijd.
Echt klasse van jullie, en nog bedankt voor de service en het uitvoeren van de werkzaamheden. Natuurlijk heb ik dit al tegen verschillende mensen verteld.
Ook kijken hoe het was(1 foto 😉).
Klasse en bedankt👌👍

Aart Schutte

Echte vakman! Heeft bij ons gekeken naar een rolluik wat niet meer werkte, deze bleek zeer slecht opgehangen en viel er zelfs af tijdens de werkzaamheden!! Gelijk eraf gehaald, de andere rolluiken gecontroleerd en offerte voor een nieuwe ontvangen. Het nieuwe rolluik is opgehangen, waarbij er vooral ook aandacht was voor de veiligheid. Ik zou dit bedrijf iedereen aanbevelen en wij bellen ze zeker weer wanneer de andere rolluiken aan vervanging toe zijn.

Charlotte Arends

Vandaag een prachtige garagedeur laten plaatsen. Paul is een echte vakman. Vlotte kerel, fijn in de omgang en werkt zeer secuur. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Wij zijn zeer tevreden!

Klikgordijn raamdecoratie